Állás.IT - Informatikai állás és munka ajánlatok

Az Állás.IT egy informatikai állás és munkakereső weboldal. Úgy gondolom van igény egy olyan oldalra, ahol a munkavállalók elmondhatják a véleményüket az egyes cégekről, és ahol kérdéseket tehetnek fel az álláshirdető cégnek még mielőtt jelentkeznének a pozícióra.

Egy másik fontos szempont az oldal kialakításánál az egyszerű és letisztult kezelőfelület volt. Én nagyon nem szeretem a kilométer hosszú formokat, és szerintem más sem. Ezért a hirdetésfeladás űrlap csak a legeslegfontosabb mezőket tartalmazza. Minden másra ott a hirdetés szövege.

Az egyszerűség ellenére az oldalon használt címke rendszer igen erőteljes eszköz, nagyon jól kereshetővé válik ezáltal az oldal.

Bevezető reklámkampánynak indítottam egy nyereményjátékot, ahol lehet nyerni akár egy iPhone 4 telefont egy twitter üzenetért és egy regisztrációért cserébe. Szerencsére nagyon népszerű a játék, a yamm.hu trendben többször első pozícióban volt a játék.

Az oldal természetesen Drupalban készült, ezt mondanom sem kell. A bejelentkezésénél és üzenet küldésnél használt modális felugró ablakot elég nehezen sikerült megvalósítani, azt hittem erre létezik kész modul. Sajnos a létező modulok, itt használhatatlanok voltak. Később tervezek erről egy plusz bejegyzést, volt néhány érdekes dolog amit megtanultam ezzel kapcsolatban.

Az oldal és a játék külalakja bVisual munkáját dicséri, aki ilyen szép logókat is tud csinálni:

Nagyon bízom az oldal sikerében, eddig minden jól alakul :)