Drupalcon Szeged árazás

Bejelentették a Szegedi Drupal konferencia árazását:
http://szeged2008.drupalcon.org/blog/announcing-pricing-drupalcon-szeged...


Júniusban € 80
Júliusban € 120
Augusztus 24.-ig € 160
A konferencia hetében € 200

Magyar pénztárcához picit sok a 80 euro, de elviselhető. Nem azt mondom, hogy nem éri meg, de biztosan lesz néhány ember akit visszatart majd a kb. 20.000 Ft.

De aki tehet szerintem jöjjön, biztosan nagyon hasznos lesz. Én már alig várom :)

Most hogy már vannak árak, szerintem napok kérdése és lehet regisztrálni.

5 hozzászólás

Aki ingyen akar jönni,

Aki ingyen akar jönni, megpróbálkozhat azzal, hogy felkeres néhány on-line vagy off-line médiát és felajánlja nekik, hogy ír egy részletes beszámolót az eseményről, ha cserébe kifizetik a beugrót.

Nem mondom, hogy könnyű menet ezt megszervezni, de szerintem kivitelezhető. Persze készülni kell arra, hogy a megkeresett média orgánumnak fogalma sem lesz, mi az a Drupal, és be kell nekik mutatni. Ehhez a legjobb muníció itt:
http://buytaert.net/tag/drupal-sites

A kihirdetésben is benne

A kihirdetésben is benne van, hogy ez négy napig legalább 4 párhuzamos előadást tartalmaz minden nap egyidőben, de a BoF szekció is szépen fel szokott töltődni akár 5-6 témával is egyidőben (ez időnként jobb, mint maguk az előadások).

Minden nap van ebéd és egész nap kávé és víz, valamint egy este party. Namost ezeknek a tiszta költségét összeadva több jön ki, mint 80 euró per fő, ezért vannak a támogatók, akik kitöltik a maradékot, hogy ne legyen veszteséges a rendezvény, és hogy ne kerüljön még többe a dolog.

De ha az olyan nehezen értékelhető dolgokat is hozzáadod, mint a kapcsolatépítés, vagy az, hogy egy-egy modul fejlesztőit rá tudod venni némi új funkció kódolására egy sörért, ami neked utána egy klienstől több mint 20 ezer forintot hozhat könnyedén, akkor szerintem elég jó üzlet :)

A "kapcsolatépítés" akár

A "kapcsolatépítés" akár egy új ügyfelet vagy munkahelyet is jelenthet, így nézve főleg megéri.

De egy, nem vállalkozó, nem alkalmazott, otthonról hobbiból fejlesztő diáknak sajnos tényleg sok lehet. Ezért írtam, hogy diákoknak a "tudósítok róla, fizessetek be" stratégia lehet a nyerő.