F1Liga.hu

Az elmúlt 2 hétben alig postoltam ide valamit. Ez annak köszönhető, hogy egy közel két hónapos fejlesztés utolsó hajrája volt ezen a héten.

Az F1világ.hu és a Motovilág.hu testvér-oldalak a héten kaptak egy öcsikét, az F1Liga.hu-t. :)

Ez egy Forma-1 menedzserjáték. Regisztráció után egy fix pénzösszeggel (€ 100.000.000) kezd a játékos. Ebből a pénzből kell megvásárolni egy csapat komponenseit (pilóták, autó, személyzet). A valódi F1 versenyek eredménye alapján pontot és plussz pénzt kapnak a játékosok, plusz a csapat komponensek árai fel-le mozognak. Egyébként nagyon egyszerű a szábályrendszer, de csomóféle taktikázási lehetőség van.

Íme, az én stratégiám:


Két tippem van:
1) csapat komponensre (motor, kaszni, személyzet) érdemesebb költeni, mint pilótára
2) jobb kezdeni egy erős komponenssel, mint több közepessel.

Mivel én programoztam az oldalt és a pontrendszer kialakításában is erősen részt vettem, így azt hiszem ezek a tippek érhetnek valamit :)

Az oldal fogadtatása egyébként nagyszerű, jócskán felülmúlta várakozásainkat. Alig megy 48 órája az oldal és már átléptük az 1000 regisztrált játékost! Az oldalletöltések száma is jó, első nap közel 40.000 oldalletöltés volt. Persze mivel minden adás-vétel egy oldalletöltés, ezért ez a szám nem is meglepő.

Hétvégén rajtol a forma-1, jövő héttől meg gyakrabban írogatok ide is. Pl. leírok majd pár tapasztalatot a fejlesztésről. Addig is jó szurkolást és menedzselést mindenkinek.

3 hozzászólás

Hello, Nemtudom mennyire

Hello,

Nemtudom mennyire kivtelezhető, olyan szempontból, hogy mennyi időd van ill. azoknak akik a fejlesztésbe vannak, de a fórumon is tettem egy javaslatot, amiben azt írtam hogy a Csapatom oldalon a Toltál oszlop mellett lehetne még egy oszlop amiben az aktuális futam utáni helyezésemet tartalmazza. Így lehetne látni, hogy mikor volt a mélypont, hogy közdütte fel magát x. helyre, mikor volt a csúcson stb.
Remélem mihamarbb kivitelezve lesz, ha lesz. A fórumon Fafa ezt írta rá:
"Az új oszlop remek ötlet! Mihamarabb kivitelezzük!"

További sok sikert minden munkádhoz.

Üdv: I2oli

EdgarPE a sáját blogján most

EdgarPE a sáját blogján most ezt írja: Az új oszlop remek ötlet! Mihamarabb kivitelezzük! :D

Szóval el fog készülni ez a funkció, valamikor jövő héten.